Telefon: 6531 1485​

sprotoften@ab-sprotoften.dk​

             Konto 5393 - 0000363965

 

AB-Sprotoften

Boligforeningen er oprindeligt startet af Nyborg kommune med borgmester Bjerring i spidsen.

Se på linket Det nye Sprotoften hvordan fremtidens Sprotoften kommer til at se ud, med attraktive lejligheder til overkommelige priser.

Linket fortæller også lidt om Sprotoften i al almindelighed. Se film her​​

​Det blev Boligselskabet af 26.9.1945. Det var fortrinsvis embedsmændene fra DSB, Nyborg Statsfængsel og Nyborg kommune, der skulle have boliger i selskabet.

Det kommunale boligselskab blev omdannet til en almennyttig andelsboligforening med stiftelsesdag den 30.6.1952.

Nyborg ligger helt centralt i landet med meget hurtige forbindelser både til Sjælland og Jylland. Vi er på Rådhuspladsen i København på ca. 5 kvarter både med bil og tog. En tur til Århus tager 1½ time i bil og en lille smule længere tid med tog.

Nyborg By har mange ting at byde på. Byen har smukke gamle huse og gader. Slottet og voldene er bynære rekreative områder, der er gode badestrande, skovområder og et utroligt smukt opland.

Der er mange foreninger i byen - også idrætsklubber - svømmehal - golf o.s.v.

Kulturen bliver tilgodeset med Voldspil om sommeren,

 

Slotsmøllen hele året, Teaterforeningen, Muzirkus og der afholdes koncerter og korarrangementer ligesom der er gode restauranter og cafeer.

Nyborg kommune har et velfungerende og højt serviceniveau til borgerne og af særlig interesse for børnefamilierne, er der pasningsgaranti.

Boligforeningen råder i dag over et varieret udbud af boliger - både etagebyggeri og tæt lave. Vi kan tilbyde trygge boligområder, hvor der findes adskillige muligheder for fritidsaktiviteter både i grønne områder og i fælleshuse.

Vi bekymrer os om naturens ressourcer. Der bliver således ikke brugt sprøjtemidler i anlæggene. Alle vaskerier har vandbesparende vaskemaskiner og de fleste har sæbedoseringsanlæg, så der ikke sker unødig spild og bortledning af sæberester.

Alle boliger har individuel måling af varme og el. Dertil kommer at de fleste også har individuel måling af vand.​

AB-Sprotoften

AB-Sprotoften

Konto 5393 - 0000363965

​CVR: 62047518

 

Ring til os!

​ Adresse

Sprotoften 34

 5800 Nyborg